dilluns, 22 de setembre del 2014

Resum G-BIRRA 2014



Bons amics brindant pel G-BIRRA

Diumenge 21 de setembre es va celebrar el sorteig del lot de cerveses artesanes gironines entre els participants que van dipositar la seva butlleta segellada en algun dels establiments col·laboradors de la mostra. El guanyador ha estat Nacho Alcolea amb una butlleta segellada a El Vermutet. Amb aquest acte es va cloure  aquesta primera edició del G-BIRRA.

El guanyador del lot, Nacho Alcolea amb un dels organitzadors

Els organitzadors fan una valoració molt positiva i destaquen que s’ha acomplert un dels grans objectius de la mostra, crear nous vincles comercials entre els productors i els locals participants. Al menys tres locals s’han interessat en incorporar un tirador de cervesa artesana de les participants al seu establiment.

D’altra banda, durant aquests dies s’han venut 350 litres de cervesa, s’han esgotat la pràctica totalitat de barrils, s’han recollit un total de 220 butlletes i no s’ha produït cap incident remarcable.

L’organització agraeix a tots els participants (bars, cerveseres i clients) la seva paciència i comprensió per resoldre alguns aspectes no previstos en l’organització, dels quals l’entitat ha pres bona nota per millorar la propera edició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada