dimecres, 17 de setembre del 2014

G-BIRRA. 1a mostra de la cervesa artesana de les comarques de Girona




Els propers 18, 19 i 20 de setembre de 2014 a Girona es durà a terme l’activitat G-Birra, el gran recorregut de les cerveses artesanes de les comarques gironines, organitzada per L’Associació El Tirador amb el suport del Centre Cívic Barri Vell - Mercadal

Durant aquests tres dies, vuit locals de restauració gironins oferiran cadascun canyes de cervesa artesana de diferents elaboradors de la demarcació a 2 €. Després de cada consumició, cada bar segellarà en un fulletó la casella de la marca corresponent. Tans sols comptant amb un únic segell, podran dipositar el fulletó a les urnes que trobaran als locals i participar en el sorteig d’un lot de cerveses dels productors que participen a la mostra. Aquest sorteig es realitzarà diumenge 21 de setembre, en un acte de cloenda amb cervesa elaborada pel Tirador a la plaça Bell-lloc de Girona.

Els objectius de la mostra, la primera que es realitza a la ciutat de Girona, és promoure l’excel·lent qualitat de les cerveses artesanes locals amb la complicitat de diferents bars de la ciutat. També s’intenta crear nous vincles comercials entre els productors i els locals participants, i potenciar la incorporació de la cervesa artesana local a les cartes dels bars i restaurants gironins.

Participen en aquesta mostra:

Bar: +CUB
Cervesa: Molta Birra

Bar: B12 Bar (tancat dissabte)
Cervesa: La Calavera

Bar: Ateneu 24 de juny
Cervesa: Kerunta

Bar: La Pedra Bar
Cervesa: La Moska

Bar: El Vermutet / Can Gombau
Cervesa: La Picocervesera

Bar: El primer glop
Cervesa: Popaire

Bar: Xantar Bar
Cervesa: Marina

Bar: Context Cafè
Cervesa: Poch’s

El Tirador recomana un consum responsable. Activitat adreçada a majors de 18 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada