Pàgines

divendres, 11 de juliol del 2014

Presentació de les activitats per 2014



El soci José Valiente ampliant el tast de la weissbier amb citra
El passat 2 de juliol va tenir lloc una trobada de socis a l'Ateneu 24 de juny de Girona, on es va poder tastar una tremenda weissbier amb citra elaborada per l’ocasió pel soci José Valiente, i on es van presentar les activitats previstes per el darrer quadrimestre de 2014.

Cal destacar l'amabilitat i generositat de l'equip de l'Ateneu, que ens va acollir fantàsticament be.

Aquest és el resum de les activitats que volem organitzar fins a finals d’any:



PROGRAMACIÓ ACTIVITATS EL TIRADOR 2014

1ª MOSTRA DE CERVESA AMB LLÚPOL FRESC
(del 15 d'agost al 15 de setembre)

Fes cervesa amb llúpol recol·lectat per tu mateix al cultiu de lupulina.cat
Si ets homebrewer i t'apassiona el llúpol participa a la mostra.

Properament mes informació.

JORNADA SOBRE EL LLÚPOL
(30 d'agost) 
  • Visita al cultiu de llupulina.cat
  • Xerrades tècniques sobre llúpol
  • Elaboració en directe de cervesa amb llúpol acabat de collir
  • Trobada cervesera, si vols porta la teva birra!
  • Punxada de cerveses vàries a preus populars
  • Dinar popular
 Properament mes informació

G-BIRRA!!
(18,19,20 i 21 de setembre)

El gran recorregut de la cervesa artesana de les comarques gironines.
Gaudeix els dies 18, 19 i 20 de setembre de la cervesa de casa nostre fent la ruta per els establiments participants a la mostra. A cada establiment hi haurà punxada una cervesa realitzada per un productor gironí.
El dia 20 es donarà per finalitzada la mostra i es sortejarà un lot de cerveses entre els participants que hagin cobert tot el recorregut, mentre gaudim d’una cervesa elaborada per El Tirador.

Properament mes informació.

TROBADA DE SOCIS
(octubre)

Trobada en la que es plantejarà el programa per l'any vinent i es debatran propostes presentades per els socis que no formen part de la Junta.
Degustació de cerveses elaborades per els socis que vulguin portar-ne.

TALLER DE TOT GRA
(novembre)

A càrrec de Jose Valiente i la col·laboració de Ivan Hermosilla, de la Microcervesera de Mata.
Taller de nivell bàsic en el que s’elaborarà cervesa a partir de gra.
El taller tindrà una durada de 3 dies

1. Realització del most i arrencada de la fermentació
2. Embotellament de la cervesa
3. Degustació de la cervesa realitzada

Apte per qui es vulgui iniciar com a homebrewer o per a qui tingui interès en saber com s’elabora la cervesa que tant ens agrada.

Properament mes informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada